Geweldig gehad bij de boer

“We zijn terug van de herfstvakantie, we hebben het geweldig gehad. We zijn namelijk van de zomer niet weggeweest, we hebben het niet zo breed. Daarom hebben we besloten om in de herfstvakantie naar een boerencamping te gaan omdat het daar niet zo duur is. We hadden ons er verder niet echt een voorstelling van gemaakt hoe het zou zijn om te kamperen bij een boer, maar het is voor ons gezin geweldig geweest.”

“We kennen het boerenleven niet, alleen van de tv en de krant. Wij zijn echte stadsmensen. Het is geweldig hoe je door de gastboer en –boerin betrokken wordt bij hun leven en werk. Je ziet echt waar de melk vandaan komt, de kinderen mochten helpen met kalfjes voeren, kleindieren voeren en mochten gratis gebruik maken van de skelters. We hebben ontdekt dat het heel zwaar werk is, we hebben de maïsoogst van dichtbij meegemaakt. Imposant. Toch zorgen een paar dagen op de boerderij ervoor dat je helemaal onthaast bent en rust over je heen krijgt.”

“Het geromantiseerde beeld wat sommigen wel hebben van een boerderij bestaat niet meer. We hebben met de boer en de boerin gesprekken gevoerd over zorgen en de toekomst van boeren. We beseffen heel goed dat er hard gewerkt moet worden om brood op de plank te krijgen en daarom vinden we het juist zo knap dat ze tijd voor ons namen en ons een goed gevoel gaven.

Onze eerste gedachte was dat we een goedkope vakantie wilden. Maar het komt in het rijtje van betere vakanties.”Kamperen bij de boer, gewoon doen dus”.

1 Reactie op Geweldig gehad bij de boer

  1. Kijken terug op wederom een fantastische week boerencamping. De gastvrije ontvangst, gezellige ongedwongen sfeer en vol overgave de kinderen mee laten draaien op de boerderij heeft ons opnieuw verrast, onze 3e keer bij de familie en komen graag volgend jaar terug.
    Bedankt!
    Hartelijke groet!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*